Glazen wassen particulieren

glasbewassing5Streeploos schone ramen, dat wil iedereen. RSV Schoonmaakdiensten kan zowel op afroep of contractbasis regelmatig de ramen komen zemen, zowel bij particilieren als bedrijven. Voor ons spreekt het voor zich dat bij glazenwassen ook het reinigen van de raamomlijstingen en kozijnen hoort.

Methodes voor glazen wassen

Wij zijn thuis in verschillende methodes, zodat ieder raam voor ons te bereiken is. In sommige gevallen zal er een hoogwerker nodig zijn, maar een staande ladder of wassteelmethode (tuckerpool) zal voor uw woning waarschijnlijk toereikend zijn.
De tuckerpool is overgewaaid uit Amerika. Dit houdt in dat de glazenwasser op de grond kan blijven staan en tot 15 meter hoog de ramen goed kan wassen. Door het gebruik van osmosewater bij dit systeem kan de kwaliteit van het glazenwassen gegarandeerd worden. Aangezien de glazenwasser op de grond kan blijven staan, is dit ook een veilige methode en daarnaast is de ondergrond minder van belang dan bijvoorbeeld bij een hoogwerker.
Maak een afspraak met een van onze medewerkers om te beoordelen wat bij u de beste methode is om weer met een frisse blik naar buiten te kijken.

Zemen met osmosewater

Wij hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van osmosewater. Dit is water met een zeer lage zoutconcentratie, een heel zuiver water zonder bacteriën, chloor, kalk en metalen, waardoor vuil makkelijker verdwijnt en er geen watervlekken achterblijven. Een gunstige eigenschap van osmosewater is dat het vuil beter oplost dan gewoon water. Het is bij het gebruik van osmosewater ook niet nodig om nog extra zeep te gebruiken. Mede daardoor heeft onderzoek uitgewezen dat het (afdruip)water geen schade aan materialen en milieu oplevert.

Veiligheid tijdens het werken op hoogte

Veiligheid staat voor ons voorop. We zorgen er daarom altijd voor dat er veilig en volgens de voorschriften op hoogte gewerkt wordt.

Wij komen op afspraak, wanneer dat ú uitkomt. Bel ons voor de mogelijkheden.

Contactgegevens

RSV Schoonmaakdiensten
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 274 1254
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

www.rsvschoonmaakdiensten.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK Utr.: 30211627
BTW Nr.: NL 12.50.46.996 B01